RONDLEIDINGEN

RONDLEIDINGEN

Adellijk wandelen in Beetsterzwaag

Tot en met 23 september elke woensdag t/m zondag van 14-15 uur is er een rondleiding over de familiegeschiedenis van Tinco Lycklama à Nijeholt.
Beetsterzwaag heeft een rijke geschiedenis. Daarover zijn mooie verhalen en anekdotes te vertellen. Wandel mee met de gids en laat u verrassen.

Losse kaartverkoop à € 5,00 in het Grietenijhuis, Hoofdstraat 17 (waar de  Tincotentoonstelling is).
Combitickets à € 8,00 voor rondleiding en bezoek aan de tentoonstelling ‘Tinco Lycklama, een Friese jonker in de Oriënt’

Eventbrite - Bezoek Tinco-tentoonstelling met historische rondleiding door Beetsterzwaag

 

Start: Naast Pannenkoeken restaurant Baboeshka, Beetsterweg 1, 9244 GC Beetsterzwaag. (op het westeinde van de Hoofdstraat)

Daarnaast biedt de Culturele Hoofdstraat van Beetsterzwaag u een verscheidenheid aan restaurants, winkels, een Tropische Kas en diverse verrassingen.

Rondleidingen voor groepen

Het aanbod voor groepen is te vinden op de  Flyer Adellijk wandelen 2018. Hiernaast is  een  rondleiding op maat  mogelijk.
De prijsindicatie is 25 euro per gids, voor een groep van maximaal 12 personen.
Neem voor een groepsrondleiding minimaal 14 dagen van te voren bij voorkeur telefonisch contact op met Sijanda Jelsma, tel. 0512-383963 , of stuur een mail naar: rondleiding@historischbeetsterzwaag.nl