VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGERS PAGINA TINCO PROJECT

Voor het Tinco project is een groot aantal vrijwilligers nodig.
In het bijzonder als suppoost van de tentoonstelling in de periode van 8 juni tot en met 9 september 2018, van woensdag tot en met zondag van 11-17 uur.
Het gaat daarbij om taken als kaartverkoop, vragen van bezoekers beantwoorden, een oogje in het zeil houden in de tentoonstellingsruimtes.

Daarnaast zijn tijdens de tentoonstellingsperiode vrijwilligers nodig voor een Tinco gerelateerde rondleiding door de Hoofdstraat van 60 minuten.
Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.
Iedereen is welkom op zondag 4 maart tussen 15 en 19 uur in het Lycklamahus bij de start van de Culturele Hoofdstraat. Om 16 en om 17 uur vertelt George Homs in de trouwzaal over zijn passie voor Tinco (duur ongeveer 20 min). Aansluitend wordt informatie gegeven over de taken voor vrijwilligers en wordt de rooster-app gedemonstreerd.

Vrijwilligers die zich al eerder hebben aangemeld hebben een mail gekregen van Aafje Bohlander met een uitnodiging voor deze middag en alvast wat informatie de rooster-app waar we mee gaan werken:

https://tincosuppoosten.inzetrooster.nl/login

Voor vragen kun je terecht bij Aafje Bohlander, mail naar aafjebohlander@gmail.com of bel op  0620557031
Nieuwe vrijwilligers zijn nog steeds van harte welkom. Zij kunnen zich (vrijblijvend) aanmelden via het onderstaande formulier.

Hierbij geef ik mij op voor een of beide vrijwilligerstaken:
Suppoost bij de Tinco tentoonstelling:*

Rondleider bij de Tinco wandeling:*

Aanhef en voorletter(s) :*

Achternaam : *

Woonplaats : *

Mobiele / telefoon : *

E-mail : *

Vul hier uw bijzondere wensen in en o.a. de dagen / weken dat u beslist niet kunt: