VRIJWILLIGERS

VRIJWILLIGERS PAGINA

Het Tinco project is onderdeel van het Mienskip programma van LF2018, wat betekent dat het voor een belangrijk deel door vrijwilligers wordt uitgevoerd. Alleen voor het ontwerpen en bouwen van de tentoonstelling is een professional aangetrokken, zijn naam is Pat Belgers.

Een groot aantal vrijwilligers treedt op als suppoost in de tentoonstelling van 8 juni tot en met 9 september 2018, van woensdag tot en met zondag van 11-17 uur. In totaal is de tentoonstelling 70 dagen open.

De taken zijn kaartverkoop, vragen van bezoekers beantwoorden en een oogje in het zeil houden in de verschillende tentoonstellingsruimtes. We werken met twee blokken per dag: van 11-14 uur en van 14-17 uur. Er zijn altijd minimaal twee personen tegelijk aanwezig.

Daarnaast zijn er vrijwilligers die rondleidingen verzorgen groepen ontvangen. Verder is er de Tinco werkgroep voor de algehele organisatie van het Tinco project.

Reeds aangemelde vrijwilligers  kunnen zichzelf inroosteren voor de verschillende taken via:

https://tincosuppoosten.inzetrooster.nl/login

Als je het lastig vind om dit rooster zelf in te vullen kun je de dagen dat je beschikbaar bent rechtstreeks doorgeven aan Aafje Bohlander.

Stuur een mail naar aafjebohlander@gmail.com  of bel  haar op 0620557031.

Heb je belangstelling om vrijwilliger te worden? Meld je dan aan via het onderstaande formulier of neem contact op met Aafje.

Hierbij geef ik mij op voor een of beide vrijwilligerstaken:
Suppoost bij de Tinco tentoonstelling:*

Rondleider bij de Tinco wandeling:*

Aanhef en voorletter(s) :*

Achternaam : *

Woonplaats : *

Mobiele / telefoon : *

E-mail : *

Vul hier uw bijzondere wensen in en o.a. de dagen / weken dat u beslist niet kunt: